Energiecoach Paul Jacobs werkt thuis door de coronacrisis. Op zijn bureau de Energiedoos die hij bij zijn 'klanten' thuis bezorgt.
Volledig scherm
PREMIUM
Energiecoach Paul Jacobs werkt thuis door de coronacrisis. Op zijn bureau de Energiedoos die hij bij zijn 'klanten' thuis bezorgt. © Kees Martens/DCI Media

14 energiecoaches helpen Eindhovenaren met tips en advies

UpdateEINDHOVEN - 14 energiecoaches helpen zo’n 2500 particuliere woningeigenaren en huurders van woningcorporaties in Eindhoven om bewuster en zuiniger met energie om te gaan. Huisbezoeken zitten er niet in vanwege de corona-crisis, maar wel krijgen deelnemers een doos met besparingsmiddelen thuis bezorgd.

  1. GGD-directeur Ellis Jeurissen: ‘Supermarkten laten het heel erg afweten in strijd tegen corona’
    PREMIUM

    GGD-directeur Ellis Jeurissen: ‘Supermark­ten laten het heel erg afweten in strijd tegen corona’

    EINDHOVEN - Ze overwoog even om wasknijpers op de neus van haar medewerkers te zetten en ze door een rietje te laten ademen. Zelfs binnen haar eigen GGD zag directeur Ellis Jeurissen (56) hoe enkele medewerkers onderling te weinig afstand hielden. Door dat rietje zouden ze ervaren wat coronapatiënten doormaken. En wat Jeurissen zelf doorstond. Twee weken lang kwam ze niet veel verder dan de slaapkamer en de drempel van de tuindeur, geveld door het virus.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven