Energiecoach Paul Jacobs werkt thuis door de coronacrisis. Op zijn bureau de Energiedoos die hij bij zijn 'klanten' thuis bezorgt.
Volledig scherm
PREMIUM
Energiecoach Paul Jacobs werkt thuis door de coronacrisis. Op zijn bureau de Energiedoos die hij bij zijn 'klanten' thuis bezorgt. © Kees Martens/DCI Media

14 energiecoaches helpen Eindhovenaren met tips en advies

UpdateEINDHOVEN - 14 energiecoaches helpen zo’n 2500 particuliere woningeigenaren en huurders van woningcorporaties in Eindhoven om bewuster en zuiniger met energie om te gaan. Huisbezoeken zitten er niet in vanwege de corona-crisis, maar wel krijgen deelnemers een doos met besparingsmiddelen thuis bezorgd.

 1. Roger Schmidt over FC Twente-PSV: ‘Na de 1-1 werd het een heel andere wedstrijd’

  Roger Schmidt over FC Twen­te-PS­V: ‘Na de 1-1 werd het een heel andere wedstrijd’

  Trainer Roger Schmidt van PSV vond dat zijn elftal zondag tegen FC Twente een uur scherp, dominant en agressief was. Daarna zakte het team weg en verspeelde PSV door een 1-1 eindstand onnodig punten. Hoe kan dat? ,,We hadden het voor rust al moeten beslissen”, vond hij. ,,Bij ons is alles nog niet honderd procent. Het is geen excuus, maar spelers moeten elkaar nog beter leren kennen bijvoorbeeld. Daarnaast was een aantal van hen geen hele wedstrijd honderd procent vandaag.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. De Jonge over coronacijfers: 'Weinig reden tot optimisme'
  Play

  De Jonge over coronacij­fers: 'Weinig reden tot optimisme'

 2. Gezocht: negen winnaars Oudejaarstrekking 2019
  Play

  Gezocht: negen winnaars Oude­jaarstrek­king 2019