Tien jaar lang, tussen 1996 en 2006, hebben Philips en LG samen met onder meer Samsung en Toshiba in het diepste geheim afspraken gemaakt over de verkoopprijs van televisies.
Volledig scherm
PREMIUM
Tien jaar lang, tussen 1996 en 2006, hebben Philips en LG samen met onder meer Samsung en Toshiba in het diepste geheim afspraken gemaakt over de verkoopprijs van televisies. © Getty Images

55.000 tv-kopers willen geld zien van Philips; snel besluit over behandeling rechtszaak

EINDHOVEN - Terwijl met name in Amerika massaclaims Philips om de oren vliegen in het fiasco rond de slaapapneu-apparaten wordt het concern in Nederland nog altijd achtervolgd door een spook uit het verleden: de verboden prijsafspraken over beeldbuis-tv’s. Philips ging de bietenbrug op en al bijna tien jaar proberen consumenten geld terug te krijgen.

 1. PSV rekent begin juli op de Braziliaanse aanvaller Savinho
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  PSV rekent begin juli op de Braziliaan­se aanvaller Savinho

  PSV denkt de Braziliaanse aanvaller Savinho begin juli te verwelkomen, zo melden inmiddels meerdere bronnen. De technische leiding in Eindhoven slaapt als het om dit transferdossier gaat bijna op twee oren. De 18-jarige nieuweling wordt voor een seizoen gehuurd via Manchester City, maar het is in principe de bedoeling dat hij langer blijft. Er ligt een meerjarenplan onder zijn komst, zoveel is inmiddels duidelijk.
 2. Waarom PSV brood ziet in het huren van talentvolle tieners: Savinho en Simons naderen stap naar Eindhoven
  PREMIUM
  HUURTRANSFERS

  Waarom PSV brood ziet in het huren van talentvol­le tieners: Savinho en Simons naderen stap naar Eindhoven

  Spreek in een Eindhovens café vol voetballiefhebbers het woord ‘huur’ uit en de kans op een aantal verbale explosies is groot. Het mondige deel van de PSV-achterban vraagt zich momenteel af of de club er wel goed aan doet om meerdere spelers op tijdelijke basis vast te leggen. Belangrijk bij het voeren van die discussie is dat huur anno 2022 niet meer sec het voor een jaar inlijven en daarna weer terugsturen van een speler is.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven