De website van Investous
Volledig scherm
PREMIUM
De website van Investous © Screenshot

68-jarige vrouw ging voor acht ton het schip in via PSV-sponsor Investous

EINDHOVEN - Investous, tot woensdag sponsor van PSV, heeft cliënten in Nederland voor vele tonnen gedupeerd. PSV beroept zich op reputatieschade en heeft de samenwerking verbroken.

  1. PSV verbreekt samenwerking met sponsor Investous na uitzending ‘Opgelicht’ nog niet

    PSV verbreekt samenwer­king met sponsor Investous na uitzending ‘Opgelicht’ nog niet

    PSV-sponsor Investous is via het tv-programma ‘Opgelicht’ in opspraak geraakt. Via het bedrijf, dat op basis van een Cypriotische vergunning diensten in Nederland kan aanbieden, zouden meerdere mensen forse bedragen van soms tienduizenden euro's (of nog meer) hebben verloren. Investous is sinds januari van dit jaar een van de geldschieters van PSV en wordt in een PSV-bericht ‘Official Trading Partner’ van de club genoemd. 
  2. Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkingen’

    Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkin­gen’

    Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven