Volledig scherm
PREMIUM
© Jean Pierre Reijnen

90 miljoen euro voor verbeteren bereikbaarheid Eindhoven Airport

EINDHOVEN - Er wordt volop gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid van Eindhoven Airport, een klus die negentig miljoen euro kost en nog een paar jaar gaat duren. 

Of het jaarlijkse aantal passagiers van Eindhoven Airport de komende jaren nog veel verder zal stijgen, is nog maar de vraag. Desondanks is het hoogst noodzakelijk dat de wegenstructuur rondom het Eindhovense vliegveld ingrijpend wordt aangepast. Niet alleen vanwege de huidige files op de wegen van en naar het vliegveld. Maar ook om de in omvang groeiende bedrijventerreinen aan de oostkant van de luchthaven de komende tien jaar bereikbaar te houden. 

  1. Heimlichgreep nodig bij tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt
    update

    Heimlich­greep nodig bij Eindhoven­se tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt

    Kijkers van 5 Uur Live zagen tv-kok Hugo Kennis vanmiddag plots hoestend uit beeld verdwijnen. Tijdens een gesprek van presentatoren Daphne Bunskoek en Caroline Tensen begint de chef flink te kuchen. Als Bunskoek vraagt of het goed met hem gaat, rent Kennis uit beeld. Achter de schermen wordt er een heimlichgreep bij hem uitgevoerd. Na vijf pogingen lukte dat, vertelde hij in RTL Boulevard.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven