Volledig scherm
PREMIUM
© Jean Pierre Reijnen

90 miljoen euro voor verbeteren bereikbaarheid Eindhoven Airport

EINDHOVEN - Er wordt volop gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid van Eindhoven Airport, een klus die negentig miljoen euro kost en nog een paar jaar gaat duren. 

Of het jaarlijkse aantal passagiers van Eindhoven Airport de komende jaren nog veel verder zal stijgen, is nog maar de vraag. Desondanks is het hoogst noodzakelijk dat de wegenstructuur rondom het Eindhovense vliegveld ingrijpend wordt aangepast. Niet alleen vanwege de huidige files op de wegen van en naar het vliegveld. Maar ook om de in omvang groeiende bedrijventerreinen aan de oostkant van de luchthaven de komende tien jaar bereikbaar te houden. 

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven