Volledig scherm
© ANP

A2 in maart weekend dicht tussen knooppunt Leenderheide en Kelpen-Oler

EINDHOVEN - Vanwege onderhoudswerkzaamheden gaat de A2 in maart een weekend dicht tussen knooppunt Leenderheide bij Eindhoven en afrit Kelpen-Oler. Dat meldt Rijkswaterstaat.

Van vrijdag 20 maart 21.00 uur tot maandag 23 maart 05.00 uur is de snelweg in zuidelijke richting afgesloten. Het gaat om geplande onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat. 

Tijdens de werkzaamheden zijn de tussenliggende op- en afritten ook afgesloten, net als de parkeerplaatsen ’t Haasje en Roevenpeel. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd die kan oplopen tot een halfuur.

Verkeer omgeleid

Verkeer vanuit Breda wordt omgeleid via Antwerpen en verkeer vanuit Eindhoven/Den Bosch wordt via de A67 en de A73 gestuurd. Verkeer vanuit Utrecht wordt omgeleid via de A15, A50 en A73. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Bij slecht weer worden de werkzaamheden mogelijk uitgesteld. 

In het weekend van vrijdag 1 mei tot maandag 4 mei zijn er ook werkzaamheden aan de A2, op hetzelfde traject. 

Vanwege onderhoudswerkzaamheden gaat de A2 in maart een weekend dicht tussen knooppunt Leenderheide bij Eindhoven en afrit Kelpen-Oler.
Volledig scherm
Vanwege onderhoudswerkzaamheden gaat de A2 in maart een weekend dicht tussen knooppunt Leenderheide bij Eindhoven en afrit Kelpen-Oler. © Rijkswaterstaat

In samenwerking met indebuurt Eindhoven