De Geldropse Aaihondengroep laat zich aanhalen en aaien door de bewoners van Huize Engelsbergen. Ellie van den Berk 
met de honden Bowdynn, Pam en Roxette.
Volledig scherm
De Geldropse Aaihondengroep laat zich aanhalen en aaien door de bewoners van Huize Engelsbergen. Ellie van den Berk met de honden Bowdynn, Pam en Roxette. © Kees Martens/DCI Media

Aaihonden brengen lang vervlogen herinneringen boven

EINDHOVEN/GELDROP - Een reus van een hond en vier kleintjes kregen de bewoners van het Eindhovense Engelsbergen vorige week op bezoek. De Geldropse honden vormen de aaihondengroep die de senioren, die intensieve zorg nodig hebben, een leuke middag bezorgden. Ze lieten zich aaien, knuffelen en kropen op schoot. Ze toverden een glimlach op de gerimpelde gezichten en maakten verhalen los over de huisdieren die de bewoners ooit gezelschap hebben gehouden.

  1. Politie rijdt ‘kidnapbus’ in Eindhoven klem, complete binnenkant bedekt met plastic
    PREMIUM
    met video

    Politie rijdt ‘kidnapbus’ in Eindhoven klem, complete binnenkant bedekt met plastic

    EINDHOVEN – Als agenten woensdagavond in Eindhoven de achterdeur van een verdachte bestelbus opentrekken, zien ze plastic van het plafond tot aan de vloer hangen. Speciaal ingericht voor onderwereldklusjes. Dezelfde bus zou eerder zijn gebruikt bij een ontvoering, twee mannen worden aangehouden. Het gaat om een man van 24-jaar uit Eindhoven en een man van 28-jaar uit Geldrop-Mierlo.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven