Volledig scherm
De vrouw die enkele ogenblikken later wordt lastiggevallen door de man. © Opsporing Verzocht

Aanrander sloeg meerdere keren toe in Eindhoven: 14-jarig meisje gezoend na ‘spelletje’

EINDHOVEN - In het centrum van Eindhoven zijn begin augustus vorig jaar meerdere jonge vrouwen lastiggevallen. Eén van hen was een meisje van 14 jaar oud. Een Engelssprekende man heeft geprobeerd haar te zoenen.

Dat gebeurde op 1 augustus bij de Bijenkorf. Rond 20.00 uur sprak hij het 14-jarige meisje aan, en vroeg in het Engels hoe oud ze was. Nadat ze had geantwoord, vroeg hij haar om een spelletje met hem te spelen. Iets met zijn handen, dat hij niet goed kon uitleggen. Opeens zei hij dat ze had verloren, greep haar bij haar heupen en zoende het meisje op haar mond. 

Het lukte het meisje om te ontsnappen, door de man weg te duwen. 

Fietsenstalling

En zij was niet het enige slachtoffer, blijkt uit Opsporing Verzocht van dinsdagavond. Daarin werden beelden vertoond van tien minuten na het incident. Daarop is te zien hoe de man in de fietsenstalling onder de Piazza hetzelfde probeerde met een jonge vrouw. Ook hier is de vrouw zo dapper om de dader weg te duwen. 

De politie kwam achter dit incident omdat het eerste meisje aangifte heeft gedaan. De politie houdt er rekening mee dat de man naast deze twee vrouwen ook anderen heeft aangesproken. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
8692 stemmen