Het reuzenrad waarin straks de voorstelling ‘Radman’ plaatsvindt.  De première is 4 september in Eindhoven,  op 2, 3 en 4 oktober ook te beleven bij het Speelhuis in Helmond.
Volledig scherm
Het reuzenrad waarin straks de voorstelling ‘Radman’ plaatsvindt. De première is 4 september in Eindhoven, op 2, 3 en 4 oktober ook te beleven bij het Speelhuis in Helmond. © festival-wheel.nl

Afgelaste Parade strijkt in aangepaste vorm neer rond Parktheater Eindhoven

EINDHOVEN - Het afgelaste rondreizend theaterfestival De Parade, dat eigenlijk voor het eerst ook haar tenten in Eindhoven zou opslaan eind mei en toen eind juni, strijkt nu tussen 4 en 6 september onder de noemer ‘De Parade gaat door’ in een andere vorm neer in en rond het Parktheater. Inclusief reuzenrad en draaimolen.

  1. Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkingen’

    Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkin­gen’

    Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven