In Deurne komt Nout van den Berkmortel samen met zijn moeder Judith Arts een bestelling ophalen bij de plaatselijke Intertoys van Jan Poell.
Volledig scherm
PREMIUM
In Deurne komt Nout van den Berkmortel samen met zijn moeder Judith Arts een bestelling ophalen bij de plaatselijke Intertoys van Jan Poell. © Rene Manders/DCI Media

Afhalen aan het ‘winkelloket’ zorgt nog niet voor stormloop

EINDHOVEN/DEURNE - Het loopt nog niet storm aan de afhaalloketten van winkels, die sinds woensdag open mogen. ,,Ik denk dat het een beetje een zoethoudertje is vanuit de overheid.”

 1. Lezersbrieven | Niet ook planeet Mars verpesten | Nieuwe wet verandert aanrijtijd ambulance niet
  LEZERSBRIEVEN

  Lezersbrie­ven | Niet ook planeet Mars verpesten | Nieuwe wet verandert aanrijtijd ambulance niet

  Het laten landen van een helikopter op Mars en hiermee ook een mogelijke testvlucht maken getuigt van een knap staaltje wetenschap en techniek (ED 12-4). Maar wat hebben we er eigenlijk te zoeken? Hier op aarde heeft de mens er al een gigantische puinhoop van gemaakt. De lucht, de bodem, onze zeeën en oceanen; ze zijn allemaal ernstig vervuild. Het regenwoud is voor een groot deel gekapt en de bodem is leeg getrokken. Er zijn en worden de meest gruwelijke oorlogen uitgevochten, waarbij niets of niemand wordt ontzien. Hebzucht, macht, winst en nooit genoeg, dat is waar het om draait. Maar lang niet iedereen profiteert. De welvaart en de macht is vreselijk ongelijk verdeeld.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Skibaan in brand bij skiclub de Schans in Uden
  Play

  Skibaan in brand bij skiclub de Schans in Uden

 2. Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'
  Play

  Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'