De brand bij Baetsen Recycling op bedrijventerrein Ekkersrijt op zaterdag 14 oktober. Volgens deskundigen kunnen afvalbedrijven in zijn algemeenheid meer doen aan brandpreventie.
Volledig scherm
De brand bij Baetsen Recycling op bedrijventerrein Ekkersrijt op zaterdag 14 oktober. Volgens deskundigen kunnen afvalbedrijven in zijn algemeenheid meer doen aan brandpreventie. © Michel Theeuwen

'Afvalbedrijven kunnen meer doen tegen brand' zeggen deskundigen

EINDHOVEN - Regelmatig is het raak: brand bij afvalbedrijven zijn schering en inslag. De afvalverwerkers of -scheiders kunnen en moeten meer doen om branden te voorkomen, maar de deskundigen zijn het er ook over eens dat het nooit helemaal uit te sluiten is.

  1. Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten
    PREMIUM

    Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten

    Zinderend, meeslepend en ongelooflijk tegelijk was het wat er dinsdagavond in het Philips Stadion gebeurde. De tweestrijd tegen AS Monaco draaide de afgelopen week uit op een voor PSV even absurde als prettige climax, omdat er in eigen huis met 3-2 werd gewonnen. Er ging een aantal dingen goed, anders had PSV het natuurlijk niet gered, maar er valt voor PSV ook enorm veel te verbeteren om volgende week in Glasgow beter voor de dag te komen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven