Volledig scherm
Bonte Avond van CV de Zwetsers in Duizel. © Gijs Vrenken

Allemaal inhaken tijdens de Bonte Avond in Zwetsland Duizel

DUIZEL - Het was zaterdag inhaken geblazen bij de eerste editie van de Bonte Avond van CV de Zwetsers. Traditiegetrouw was de avond weer doorspekt met muzikale bijdragen door vele Duizelnaren waardoor het soms leek alsof je bij de Vrienden van Amstel zat. 

Na de opening door de vrienden van prins Mark van Jan van Gust van de Dennenoord en zijn prinses Merel, pakte Fritz Claasen nog even door met de komische verwikkelingen van zijn dierenartspraktijk. Daarna volgde een vijftal muzikale acts die de handen op elkaar kregen, waaronder het traditionele dorpsjournaal en de bandartiesten van Jong Belegen. En wie had gedacht dat de keukentrap als muziekinstrument kon dienen?

Tijdens zijn buut adresseerde Fuchs ook een thema dat als een soort rode draad door de Bonte Avond liep. Het viel namelijk op dat de Duizelse heren zich graag als vrouw verkleden, zoals de Dollie Daltons. Deze vriendengroep sloot de avond af nadat ze vorig jaar de uitdaging aangingen om dit keer niet in de zaal maar op het podium te schitteren. Voor wie nieuwsgierig is geworden, de twee resterende avonden op 15 en 16 februari zijn inmiddels uitverkocht.

Leukste mop:
Willeke Castelijn besprak het cafébezoek van zijn Duizelse gasten. ,,Vooral Basje Jacobs is er zo een. Die blijft graag plakken. Maar dat is ook niet zo vreemd. Hij heeft de ziekte van Lijm.”

Locatie: Zaal De Donk, Duizel
Datum: zaterdag 9 februari
Organiserende vereniging: CV De Zwetsers
Gezien door: Gijs Vrenken

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
7766 stemmen