Marjon Velsink, medeauteur van het boek 'De achterkant van het onderwijs', en haar zoon Marijn Kortstra, die bijna twee jaar thuis was van school.
Volledig scherm
PREMIUM
Marjon Velsink, medeauteur van het boek 'De achterkant van het onderwijs', en haar zoon Marijn Kortstra, die bijna twee jaar thuis was van school. © René Manders / DCI Media

Als het onderwijs je laat vallen en je komt als scholier thuis te zitten, dan ‘ben je niet goed genoeg om naar school te mogen’

EINDHOVEN - Het onderwijs biedt niet voor iedereen een vangnet. Scholieren die maanden of zelfs jaren thuiszaten, vertellen hun verhaal in het boek ‘De achterkant van het onderwijs’, geschreven door twee docenten. Eindhovenaar Marijn Kortstra is zo'n leerling die buitenspel kwam te staan.

 1. Agent misbruikte functie om gratis binnen te komen bij uitverkocht dansfeest in Eindhovense Effenaar
  PREMIUM

  Agent misbruikte functie om gratis binnen te komen bij uitver­kocht dansfeest in Eindhoven­se Effenaar

  EINDHOVEN - Een agent van de politie Oost-Brabant is zijn baan kwijtgeraakt omdat hij zijn functie misbruikte om gratis toegang te krijgen tot een uitverkocht dansfeest in de Eindhovense popzaal de Effenaar. De politieman veinsde dat hij jacht maakte op een drugsdealer om met een andere man de wachtrij en kassa te omzeilen. Portiers van de concertzaal kregen argwaan toen het duo twee uur later nog steeds aan de bar stond.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. GGD-directeur over explosie bij teststraat: 'Verdrietig dat mensen hiertoe in staat zijn'

  GGD-directeur over explosie bij teststraat: 'Verdrietig dat mensen hiertoe in staat zijn'

 2. Make-over voor het Sportiom in Den Bosch: 'Je kunt hier de hele dag bewegen'
  Play

  Make-over voor het Sportiom in Den Bosch: 'Je kunt hier de hele dag bewegen'