Volledig scherm
Foto ter illustratie.

Anderhalf jaar cel en tbs voor verkrachting logé van Eindhovense buurvrouw

DEN BOSCH - De Eindhovenaar die vorig jaar maart een logé van zijn buurvrouw verkrachtte krijgt anderhalf jaar cel en moet daarna de tbs met dwangverpleging in, zo vonniste de Bossche rechtbank.

Toen de man (27) op bezoek ging bij zijn buurvrouw, moest deze net even weg. Ze kreeg vrijwel meteen via haar telefoon noodberichten van haar logé. Ze kon de bezoeker niet van het lijf houden, hij nam haar met geweld. Volgens de man was het een wilde maar vrijwillige vrijpartij. De rechtbank gelooft dat niet, onder andere omdat er plukken haar van de vrouw op de grond lagen die hij uit haar hoofd had getrokken.

Het vonnis is overeenkomstig de eis van het OM en de adviezen van deskundigen.

  1. Spectaculaire ballonvaart voor Eindhovense Angela en haar gezin: 'De hele buurt hielp tijdens noodlanding’

    Spectacu­lai­re ballon­vaart voor Eindhoven­se Angela en haar gezin: 'De hele buurt hielp tijdens noodlan­ding’

    EINDHOVEN - Of ze enig moment in paniek is geweest? Welnee! Dit was juist een ervaring om nooit te vergeten. Angela Jegerings (40) zat samen met haar twee jonge kinderen en echtgenoot in de luchtballon die zondagavond een noodlanding moest maken op een klein voetbalveldje in Eindhoven. Tientallen buurtbewoners hielpen mee om het toestel veilig aan de grond te krijgen. ,,De kinderen vonden het helemaal geweldig.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

poll

Heeft Oranje in PSV'er Denzel Dumfries de vaste rechtsback voor de toekomst gevonden?

  • Ja (88%)
  • Nee (12%)
4175 stemmen