Algemeen directeur Freek Korver van ziekenhuis Bernhoven in Uden.
Volledig scherm
PREMIUM
Algemeen directeur Freek Korver van ziekenhuis Bernhoven in Uden. © Van Assendelft Fotografie

Armlastig ziekenhuis Bernhoven zoekt steun bij Catharina

UDEN/OSS - Het armlastige ziekenhuis Bernhoven wil intensief gaan samenwerken met het veel grotere Catharinaziekenhuis in Eindhoven. Het is een van de manieren waarop het Udense ziekenhuis uit de zware financiële problemen hoopt te komen.

 1. Karin Bloemen uit haar jurk helpen en snel extra Heineken halen voor André Hazes; Peter Fransen maakte het mee bij de Wim van Doorne Muziekkiosk
  PREMIUM

  Karin Bloemen uit haar jurk helpen en snel extra Heineken halen voor André Hazes; Peter Fransen maakte het mee bij de Wim van Doorne Muziekki­osk

  EINDHOVEN - ,,André Hazes, Karin Bloemen, Marco Borsato, Xmas Sing-Along én natuurlijk de reguliere muzikale zondagen hier… joh, ik heb zoveel mooie dingen meegemaakt. Ik ga het missen, maar het is tijd om het stokje over te dragen.” Peter (‘Peer’) Fransen neemt dit weekend na 22 jaar afscheid als programmeur van de Wim van Doorne Muziekkiosk in Eindhoven.
 2. Heksenketel deert FC Eindhoven Futsal niet; Lichtstadderby prooi voor blauwwitten
  zaalvoetbal

  Heksenke­tel deert FC Eindhoven Futsal niet; Lichtstad­der­by prooi voor blauwwit­ten

  De uitverkochte sporthal Genderbeemd barstte bijna uit haar voegen. ZVV Eindhoven weet zich al jaren gesteund door een uiterst fanatieke supportersschare uit de Gestelse wijken Bennekel en Hanevoet. Ook tegen buurman FC Eindhoven uit Stratum ging het er regelmatig heet aan toe zowel op - als naast het veld. De formatie van oefenmeester Jan Vogels liet zich niet van de wijs brengen; 2-7.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven