ASL presenteerde vorige week in België zijn nieuwe concept Fly Executive. Luxe, maar dure vluchten met kleinere toestellen, met een maximum van dertig passagiers.
Volledig scherm
ASL presenteerde vorige week in België zijn nieuwe concept Fly Executive. Luxe, maar dure vluchten met kleinere toestellen, met een maximum van dertig passagiers. © BELGA

ASL wil starten met luxe lijndienst tussen Eindhoven Airport en Londen

EINDHOVEN - ASL JetNetherlands, een operator voor privé jets, heeft plannen om - het liefst volgend jaar al - te starten met een luxe lijndienst tussen Eindhoven Airport en Londen. 

  1. Schmidt wil terugkerende PSV’ers eerst aan het werk zien

    Schmidt wil terugkeren­de PSV’ers eerst aan het werk zien

    Hoewel meerdere clubs belangstelling hebben voor een aantal spelers die bij PSV na een huurperiode terugkeren, wil trainer Roger Schmidt hen in overleg met technisch manager John de Jong eerst in Eindhoven aan het werk zien. Dante Rigo en Joël Piroe sluiten daardoor volgende week maandag weer aan bij de trainingen van PSV. Ook keeper Hidde Jurjus zal normaal gesproken gewoon starten bij de A-kern. Als het zo uitkomt, zou hij komend seizoen zelfs derde doelman in Eindhoven kunnen worden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven