Voor medewerkers van ASML staan op het transferium in Eersel 300 elektrische fietsen klaar om binnen een half uur naar Veldhoven te kunnen rijden. Het bedrijf Hely is verantwoordelijk voor de e-bike hub.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor medewerkers van ASML staan op het transferium in Eersel 300 elektrische fietsen klaar om binnen een half uur naar Veldhoven te kunnen rijden. Het bedrijf Hely is verantwoordelijk voor de e-bike hub. © Kees Martens/DCI Media

ASML’er moet auto laten staan: chipmachinefabrikant opent transferium in Eersel

EERSEL - Een transferium in Eersel en snelbussen van buiten de regio naar Veldhoven. ASML maakt werk van zijn ambitie om meer medewerkers uit de auto te krijgen.

  1. Waarom een terugkeer van Mohamed Ihattaren naar PSV bijna niet voor te stellen is
    PREMIUM
    OPINIE

    Waarom een terugkeer van Mohamed Ihattaren naar PSV bijna niet voor te stellen is

    Mohamed Ihattaren had momenteel eigenlijk moeten schitteren tijdens het WK voetbal in Qatar. Drie jaar geleden hadden veel Nederlandse voetballiefhebbers althans die hoop, toen hij goede vorm toonde binnen een zwalkend PSV. De huidige realiteit is totaal anders. Ingewijden schetsen het beeld dat het voormalige supertalent momenteel op zoek is naar zichzelf, ver weg van iets wat ook maar op topvoetbal lijkt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven