Hoofdgebouw Atlas van de TU/e Campus heeft de Dirk Roosenburg Architectuurprijs 2019 van de gemeente Eindhoven gewonnen.
Volledig scherm
Hoofdgebouw Atlas van de TU/e Campus heeft de Dirk Roosenburg Architectuurprijs 2019 van de gemeente Eindhoven gewonnen. © Architectuurcentrum/Patrick Meis

Atlas wint Dirk Roosenburgprijs 2019 van gemeente Eindhoven

UpdateEINDHOVEN - De Dirk Roosenburgprijs 2019 is voor het iconische hoofdgebouw Atlas van de TU/e. De tweejaarlijkse architectuurprijs van de gemeente Eindhoven is vrijdagmiddag uitgereikt door wethouder Yasin Torunoglu in het NatLab aan de Kastanjelaan. De publieksprijs ging naar 343 stemmen van de 1300 ook naar Atlas.

  1. Roger Schmidt over Mauro Júnior bij PSV: ‘Hij heeft nog geen moment geklaagd toen hij vijf, zes weken linksback stond’

    Roger Schmidt over Mauro Júnior bij PSV: ‘Hij heeft nog geen moment geklaagd toen hij vijf, zes weken linksback stond’

    Mauro Júnior heeft zich bij PSV ogenschijnlijk in de basis gevochten en als hij een keer niet start is hij een van de eerste invallers. De Braziliaan kan na de voorbereiding op het nieuwe seizoen een potje breken bij trainer Roger Schmidt. ,,Vijf, zes weken stond hij daarin als linksback opgesteld”, liet de trainer vrijdag weten voor het duel met Heracles Almelo van aanstaande zondag.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven