Een van de auto's belandde op de kop.
Volledig scherm
Een van de auto's belandde op de kop. © Fotopersburo Bert Jansen

Auto over de kop bij botsing in Eindhoven

EINDHOVEN - Bij een botsing op de Aldendriel in Eindhoven is zondagmiddag rond 16.15 uur iemand gewond geraakt. Een van de auto's kwam door de botsing op zijn kop terecht. 

 1. PSV-nieuwelingen Sávio en Branthwaite maken hun debuut in Tilburg

  PS­V-nieuwelin­gen Sávio en Branthwai­te maken hun debuut in Tilburg

  Bij PSV maken de nieuwe spelers Sávio (18) en Jarrad Branthwaite (20) vrijdag hun debuut in een officiële wedstrijd. Het duo gaat spelen bij Jong PSV, zo vertelde Ruud van Nistelrooij tijdens de persconferentie voor het duel met FC Emmen. ,,En ook daar ligt de lat hoog. Wij willen alles doen om ook die wedstrijd zo goed mogelijk voor de dag te komen”, zei Van Nistelrooij, die vorig jaar nog trainer was van Jong PSV.
 2. Ruud van Nistelrooij wil nog even nagenieten en hoopt dinsdag met PSV spaarrente te innen
  PREMIUM

  Ruud van Nistel­rooij wil nog even nagenieten en hoopt dinsdag met PSV spaarrente te innen

  PSV-FC Emmen was voor de Eindhovenaren een bijna ideale aanloop voor de Eindhovenaren richting het Champions League-duel met AS Monaco van dinsdag. Trainer Ruud van Nistelrooij beaamde dat, maar hield een nare smaak over van de tegengoal en een fase na rust. ,,Met het vele wisselen werd het wat onrustig. Je hoopt voor een vol stadions nog een paar goals meer te maken, maar we moeten ook respect hebben voor FC Emmen dat bleef voetballen.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven