Eindhoven parkeergarage Airport
Volledig scherm
Eindhoven parkeergarage Airport © Fotopersburo van de Meulenhof BV

BAM en Eindhoven Airport akkoord over afhandeling schade parkeergarage

EINDHOVEN - Eindhoven Airport en bouwbedrijf BAM hebben een akkoord bereikt over de afhandeling van de financiële schade als gevolg van de instorting van de parkeergarage in aanbouw, eind mei 2017.

  1. Bewakingscamera legt bezwijken parkeergarage Eindhoven Airport vast

    Bewakings­ca­me­ra legt bezwijken parkeerga­ra­ge Eindhoven Airport vast

    EINDHOVEN - Het met donderend geraas instorten van de parkeergarage op Eindhoven Airport is vastgelegd door bewakingscamera's. De camerabeelden zijn veiliggesteld, bevestigt een zegsvrouw van de luchthaven. De beelden vormen een belangrijke bron van informatie voor de onderzoekers. Naast het team van verantwoordelijk bouwer BAM is in overleg met de verzekeraar onafhankelijk adviesbureau ir. J.G. Hageman in de arm genomen.
  2. Hele land in de beton-stress na ongeval met parkeergarage Eindhoven Airport, maar waar is de politiek?

    Hele land in de be­ton-stress na ongeval met parkeerga­ra­ge Eindhoven Airport, maar waar is de politiek?

    EINDHOVEN - Het is alsof de parkeergarage van Oegstgeest is ingestort. En niet die bij Eindhoven Airport. Want de Eindhovense gemeenteraad maakte zich tot dusver niet al te sappel over het ongeval van 27 mei, waarbij de stad dankzij een hoge temperatuur ontsnapte aan een ramp mét slachtoffers. In de Eindhovense politiek is het al maandenlang zo goed als muisstil over dit onderwerp.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven