Volledig scherm
© ANP XTRA

Behandelaar GGzE uit Eindhoven vrijgesproken van ongeoorloofde seks met patiënte

DEN BOSCH - Een Eindhovense 'ervaringsdeskundige' die voor de GGzE workshops organiseerde, is vrijgesproken van ongeoorloofde seks met een patiënte van de instelling.

De twee hadden een jarenlange verhouding. Vorig jaar deed de vrouw plots aangifte, de man (55) zou misbruik hebben gemaakt van zijn positie als behandelaar. De rechtbank ziet echter niet bewezen dat er zo'n afhankelijke relatie was. Zij hielp hem als vrijwilliger bij de workshops maar hij behandelde  of verzorgde haar niet, aldus het vonnis. Het OM vroeg een jaar cel. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Dappere postbode rent achter zijn fietsendief aan in Eindhoven, maar die dreigt: 'Straks heb je een nóg groter probleem'

  Dappere postbode rent achter zijn fietsen­dief aan in Eindhoven, maar die dreigt: 'Straks heb je een nóg groter probleem'

  EINDHOVEN - Sonny van den Bosch (25) is zaterdagmiddag op klaarlichte dag tijdens het postbezorgen in de Brussellaan in Eindhoven agressief van zijn gloednieuwe fiets beroofd. Een man greep zijn schouder en gooide hem van zijn fiets op de grond. Toen hij achter de dief aanrende, schreeuwde die: ,,Ik zou maar stoppen met achtervolgen, anders heb je straks een nóg groter probleem."
 2. Festivals in Philips de Jonghpark domein van ouder publiek
  PREMIUM

  Festivals in Philips de Jonghpark domein van ouder publiek

  EINDHOVEN - Het viel allemaal mooi samen: het laatste weekend van de schoolvakantie, schitterende weersomstandigheden en twee festivals in één van de mooiste parken van Eindhoven, het Philips de Jongh Wandelpark. Het techno-festival Hidden Garden trok zaterdag zo'n 4000 betalende toeschouwers, Happy Sunday Fest trok een dag later iets minder publiek: 3000 voornamelijk oudere muziekliefhebbers, maar die mochten gratis naar binnen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven