Volledig scherm
PREMIUM
Beheerder Jeroen Korstjens van bed and breakfast Winston op het Stratumseind in Eindhoven. © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

B&B Winston op Stratumseind: Slaap lekker tussen de discotheken

EINDHOVEN - Het aantal hotels blijft toenemen in Eindhoven. Nu is er een bed and breakfast op het Stratumseind. Doe je daar wel een oog dicht?

De Vlamingen Siemen Uittenhove en Mathias Wilssens hebben heerlijk geslapen, vertellen ze zaterdagmiddag rond één uur. Ze komen net uit hun bed in de gloednieuwe bed and breakfast Winston op het Stratumseind. ,,We zijn nog even teruggegaan na het ontbijt", zegt de eerste met een lach. ,,Tot vier uur 's nachts zijn we hier uit geweest." De twee zijn vertrokken voor een korte road trip; na Eindhoven staan Düsseldorf, Dortmund en Rotterdam nog op het programma. ,,Maar Eindhoven is ons zo goed bevallen, misschien laten we er een vallen en blijven we hier nog een nacht", verklapt Wilssens.

  1. Van Bommel erkent dat de Europese campagne van PSV onvoldoende was

    Van Bommel erkent dat de Europese campagne van PSV onvoldoen­de was

    De Europese campagne van PSV in dit seizoen was onvoldoende, erkende trainer Mark van Bommel na het voor PSV teleurstellend verlopen duel met Rosenborg (1-1). ,,Ja, we zijn niet door”, gaf hij na afloop desgevraagd bevestigend aan. ,De wedstrijd vandaag hadden we graag gewonnen. Het is een stugge tegenstander, die weinig gecreëerd heeft. Dat gold ook voor ons. De laatste 20-25 minuten speelden we heel erg goed, op de helft van de tegenstander.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven