Beren doden wolf in Dierenrijk in Mierlo

videoMIERLO - Bij een confrontatie tussen enkele beren en wolven in Dierenrijk in Mierlo heeft maandagmiddag een wolf het loodje gelegd. Het twee jaar oude teefje belandde tijdens een stoeipartij in een vijver, werd door vier bruine beren gegrepen en verscheurd. 

 1. Supermarkten zijn luilekkerland voor muizen: ‘Op het gebied van hygiëne is er veel te winnen’
  PREMIUM

  Supermark­ten zijn luilekker­land voor muizen: ‘Op het gebied van hygiëne is er veel te winnen’

  EINDHOVEN - Een Albert Heijn die dicht moet vanwege een muizenplaag. Het roept de vraag op of supermarkten hun ongediertebestrijding wel op orde hebben. De meeste supermarkten hebben het onder controle, in enkele gevallen laat het te wensen over, zo stelt Raoul Dumont van Rentokil. ,,Vooral op het gebied van hygiëne is er veel te winnen.” Vijf vragen over ongediertebestrijding in supermarkten.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven