Volledig scherm
Woning- en gebouwbeheerder Vb&t uit Eindhoven opent op 1 september een vestiging in Amsterdam. Ook onder meer ERA Vb&t makelaars gaan hier werken. © Vb&t Groep

'Beste woningbeheerder’ Vb&t Eindhoven opent elfde vestiging in Amsterdam

EINDHOVEN - Vb&t opent op 1 september zijn elfde vestiging, in Amsterdam. Het Eindhovense bedrijf wil zo beter kunnen voldoen aan de snel toenemende vraag naar beheerdiensten voor woningen, zorg- en commercieel vastgoed in de Randstad. Ook is het een stap naar landelijke dekking, aldus algemeen directeur Frank van de Kam.

Volledig scherm
Frank van de Kam, algemeen directeur vb&t. © Foto Van de Meulenhof

En als ‘kers op de taart’ kreeg Van de Kam dinsdag tijdens de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam ook nog de titel ‘beste woningbeheerder’ van Syntrus Achmea, een van de grootste vastgoedeigenaren. ,,Dan doe je het toch goed. En opvallend genoeg zijn we nu een van de weinige beheerders die landelijk werken”, aldus Van de Kam. En het was dubbel prijs in de RAI: ook voor de kantoren riep Syntrus Achmea Vb&t Vastgoedmanagement uit tot beste vastgoedmanager. 

Voor de uitbreiding zoekt Vb&t nog vijftien nieuwe medewerkers. Aanleiding is de opdracht van een institutionele belegger om 4000 woningen te gaan beheren in Amsterdam. ,,En dat is de start van verdere groei. Want er is genoeg te doen in Amsterdam”, aldus Van de Kam.

Volledig scherm
Kantoor van VB&T Groep in Eindhoven. © VB&T Groep

In totaal werken ongeveer 250 mensen bij de vestigingen in Eindhoven, Helmond, Breda, Den Bosch, Arnhem, Enschede, Maastricht, Winterswijk, Den Haag en Utrecht. Zij beheren - inclusief Amsterdam - ruim 20.000 huurwoningen, 500.000 vierkante meter commercieel vastgoed en 65.000 appartementen.

Ook ERA Vb&t Makelaars en de groepsonderdelen projectmanagement, capital markets en brandveiligheid & milieu zullen de vestiging in Amsterdam als uitvalsbasis gaan gebruiken. Ook is Vb&t actief op het gebied van energiemanagement en het verduurzamen van vastgoed. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven