Het gebied rond de Kleine Bleekstraat (midden, met de rij arbeiderswoningen waarvan er vijf gesloopt moeten worden) in Eindhoven, met rechts de Vestdijk en onder de Dommel en de Bleekstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gebied rond de Kleine Bleekstraat (midden, met de rij arbeiderswoningen waarvan er vijf gesloopt moeten worden) in Eindhoven, met rechts de Vestdijk en onder de Dommel en de Bleekstraat. © Google Maps

‘Blijf met je handen af van arbeiderswoningen aan de Kleine Bleekstraat’, zegt Henri van Abbestichting

EINDHOVEN - ‘Blijf met je handen af van de vijf kleine arbeiderswoningen aan de Kleine Bleekstraat in Eindhoven.’ Dat zegt erfgoedwaakhond Henri van Abbestichting in een reactie op het bekend worden van de sloopplannen. 

  1. Van Bronckhorst is met Rangers beducht voor de kopkracht van PSV-spits Luuk de Jong
    PREMIUM

    Van Bronck­horst is met Rangers beducht voor de kopkracht van PSV-spits Luuk de Jong

    In aanloop naar de Champions League-ontmoeting tussen Rangers FC en PSV van dinsdag blikte trainer/manager Giovanni van Bronckhorst maandagmiddag in Schotland vooruit. Hij gaf aan dat beide ploegen al een tijdje wachten op de groepsfase van de Champions League en daarom extra gebrand zullen zijn om in het hoofdtoernooi te komen. Rangers heeft al sinds 2011 niet meer bij de top-32 van het miljoenentoernooi gevoetbald.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven