‘Eins Zwei Schweinerei’ van Zuidelijk Toneel in de tent De Reizende Schouwburg van De Parade bij het Parktheater. De 30ste editie van het bekende theaterfestival werd vrijdagavond afgetrapt.  De Parade blijft nog tot 27 juni in Eindhoven. Per dag is er plek voor 150 bezoekers. Die kunnen een pakket boeken met diner, of een matinee.
Volledig scherm
‘Eins Zwei Schweinerei’ van Zuidelijk Toneel in de tent De Reizende Schouwburg van De Parade bij het Parktheater. De 30ste editie van het bekende theaterfestival werd vrijdagavond afgetrapt. De Parade blijft nog tot 27 juni in Eindhoven. Per dag is er plek voor 150 bezoekers. Die kunnen een pakket boeken met diner, of een matinee. © René Manders/DCI Media

Blote konten en Brabantse kassameisjes op Parade in Eindhoven: eindelijk weer een festival

EINDHOVEN - Theaterfestival De Parade streek vrijdag voor de eerste keer neer in Eindhoven. In afgeslankte vorm weliswaar vanwege de coronamaatregelen, maar de blijdschap was er niet minder om, zowel bij publiek als spelers. ,,Zó goed om weer terug te zijn.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven