Jeroen Peeters, eigenaar van InCar Solutions in Eindhoven, merkt ook dat er een stijging is in diefstallen uit auto’s, waarbij vaak de binnenkant rondom het stuur (navigatie e.d.) wordt leeggehaald.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Peeters, eigenaar van InCar Solutions in Eindhoven, merkt ook dat er een stijging is in diefstallen uit auto’s, waarbij vaak de binnenkant rondom het stuur (navigatie e.d.) wordt leeggehaald. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

BMW-eigenaar blijft zitten met 18.000 euro schade na diefstal autostuur

EINDHOVEN - ,,De volgende BMW staat alweer klaar”, zo klinkt het in Eindhoven. Het is tegenwoordig bijna lopende band werk voor Jeroen Peeters van Incar Solutions. Hij ziet steeds meer auto's voorbijkomen met enorme inbraakschade. Van sturen en airbags tot innovatieve navigatiesystemen. ,,Laatst zelfs een auto waar alle deuren waren uitgehaald.” 

 1. Moe, depressief, niet lekker? Duik in het ijskoude water
  PREMIUM

  Moe, depressief, niet lekker? Duik in het ijskoude water

  IJszwemmen of winterzwemmen, je hoort het steeds vaker. Ook in Brabant wordt flink gezwommen in de winter. Bijvoorbeeld in de IJzeren Man in Eindhoven, Berkendonk in Helmond, de Oosterplas in Den Bosch en de Galderse Meren in Breda. Het zwemmen is zo populair dat veel ijszwemclubs vol zitten. Soms willen er wel veertig mensen meedoen aan een duik in het koude water. Dan wordt het moeilijk om je aan de coronaregels te kunnen houden. Dus wordt er ook veel gezwommen in nieuwe, kleinere clubs. Of alleen. Wat bezielt mensen om in de winter het ijskoude water in te duiken?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. 'Staakstraat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'
  Play

  'Staak­straat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'

 2. Wat vindt Brabant van de avondklok?
  Play

  Wat vindt Brabant van de avondklok?