De Kwatrijnstal in Kaatsheuvel, een van de nieuwe stalsystemen waarop de provincie haar hoop voor de toekomst vestigt. In deze stal wordt vloeibare en vaste mest direct gescheiden, waardoor wordt voorkomen dat er ammoniak ontstaat.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kwatrijnstal in Kaatsheuvel, een van de nieuwe stalsystemen waarop de provincie haar hoop voor de toekomst vestigt. In deze stal wordt vloeibare en vaste mest direct gescheiden, waardoor wordt voorkomen dat er ammoniak ontstaat. © Joris Buijs / Beeld Werkt

Boer krijgt steun uit onverwachte hoek: Dierenbescherming wil uitstel van strengere eisen voor stallen

EINDHOVEN - De Dierenbescherming vreest dat de strengere milieu-eisen van de provincie een averechts effect hebben en spreekt van ‘onnodige haast’. ,,Gebruik de tijd nu om tot écht duurzame oplossingen te komen.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven