Volledig scherm
Wagentjes van Picnic.

Boodschappendienst Picnic nu ook in regio Eindhoven

EINDHOVEN - Ook inwoners van Nuenen, Geldrop en Waalre en het zuiden van Eindhoven kunnen vanaf woendag boodschappen doen bij online supermarkt Picnic. 

Het bedrijf opent dan een distributiecentrum aan de Fuutlaan in Eindhoven en daarmee komen de genoemde gemeenten en het zuiden van Eindhoven binnen bereik van de elektrische wagentjes waarmee Picnic boodschappen bezorgt. Tot dusver konden alleen inwoners van Eindhoven-noord zich aansluiten bij de boodschappendienst. Picnic heeft daar een distributiepunt aan de Achtseweg Noord.

Wachtlijst

Volgens Picnic zijn er momenteel al ruim 13.000 inwoners van Eindhoven klant van het bedrijf en staan er nog ruim 10.000 mensen op de wachtlijst. Picnic zocht al langer naar een nieuw distributiecentrum en heeft dat nu dus gevonden in de buurt van het station. In mei begon Picnic hier met acht boodschappenwagentjes. Eind dit jaar moeten dat er 30 zijn, aldus een woordvoerder. 

Picnic is sinds 2015 actief op de markt voor boodschappen. Als concurrent voor de thuisbezorgdiensten van bijvoorbeeld Albert Heijn en Jumbo. De dienst heeft een beperkter assortiment maar de bezorging van de boodschappen is gratis en per milieuvriendelijk voertuig. 

  1. Heimlichgreep nodig bij tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt
    update

    Heimlich­greep nodig bij Eindhoven­se tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt

    Kijkers van 5 Uur Live zagen tv-kok Hugo Kennis vanmiddag plots hoestend uit beeld verdwijnen. Tijdens een gesprek van presentatoren Daphne Bunskoek en Caroline Tensen begint de chef flink te kuchen. Als Bunskoek vraagt of het goed met hem gaat, rent Kennis uit beeld. Achter de schermen wordt er een heimlichgreep bij hem uitgevoerd. Na vijf pogingen lukte dat, vertelde hij in RTL Boulevard.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven