Dirk Bellemakers, Kees Koolen en Pieter Lapré (van links naar rechts) zijn de aandeelhouders van Greeniuz. De getoonde warmtepanelen worden gebruikt voor kleinere ruimtes zoals een toilet en badkamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Bellemakers, Kees Koolen en Pieter Lapré (van links naar rechts) zijn de aandeelhouders van Greeniuz. De getoonde warmtepanelen worden gebruikt voor kleinere ruimtes zoals een toilet en badkamer. © Greeniuz

Booking-miljonair Koolen investeert in Eindhovens warmtepanelenbedrijf Greeniuz

EINDHOVEN/BERGEIJK - Investeerder Kees Koolen heeft opnieuw zijn oog laten vallen op een bedrijf in Zuidoost-Brabant. De uit Bergeijk afkomstige miljonair investeert 1,8 miljoen euro in Greeniuz, een Eindhovense start-up in infrarood warmtepanelen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven