Het is voor veel weggebruikers van de N69 tussen Valkenswaard en Veldhoven onduidelijk hoe ze moeten uitwijken bij pech of om hulpdiensten ruim baan te geven.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is voor veel weggebruikers van de N69 tussen Valkenswaard en Veldhoven onduidelijk hoe ze moeten uitwijken bij pech of om hulpdiensten ruim baan te geven. © Rene Manders/DCI Media

Borden langs N69 helpen tegen paniek vanwege loeiende sirenes, denken verkeersexperts

VALKENSWAARD/VELDHOVEN - Automobilisten die gebruikmaken van de N69 hoeven niet in paniek te raken als ze moeten uitwijken voor loeiende sirenes. Maar het zou wel schelen als er bermborden langs de weg komen te staan met uitleg hoe te handelen, zeggen verkeersdeskundigen.

  1. PSV-trainer Van Nistelrooij kijkt met verstand en emotie in De Kuip: ‘Het was relatief lang, die negen minuten’
    PREMIUM

    PS­V-trai­ner Van Nistel­rooij kijkt met verstand en emotie in De Kuip: ‘Het was relatief lang, die negen minuten’

    PSV-trainer Ruud van Nistelrooij kon zondag na afloop van Feyenoord-PSV emotioneel moeilijk leven met de 2-2, die na bijna honderd minuten wedstrijd op het bord stond. Vanuit zijn verstand redeneerde hij naar eigen zeggen snel anders, omdat PSV een punt had gepakt en daarom nog meedoet in de titelrace. ,,Iedereen kende vooraf het scenario en verliezen was daarin het meest beroerde. Vanuit het verstand koester je dus het punt.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven