Bourgondisch Eindhoven wil vaste plek op evenementenkalender

VideoEINDHOVEN - De eerste editie van Bourgondisch Eindhoven werd tegengewerkt door het weer. Toch is de organisatie niet ontevreden. 

Bourgondisch Eindhoven is de opvolger van Eindhoven Culinair, dat de afgelopen jaren na een aantal mindere edities het loodje legde. Event-organisator NoXcuse dook in het ontstane gat en organiseerde dit jaar voor het eerst Bourgondisch Eindhoven. ,,Wij zijn niet te vergelijken met Eindhoven Culinair. Om te beginnen willen wij geen culináir evenement zijn, maar een bourgóndisch evenement. Bij ons heeft het entertainmentgehalte een belangrijke rol, meer dan voorheen”, zegt Daan de Wit van NoXuse. N

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
6985 stemmen