Voorlopige schets van het plan voor het Campina-terrein aan het Eindhovensch Kanaal (voorgrond) in Eindhoven. Dit is nog geen ontwerp voor de gebouwen. Dat volgt later.
Volledig scherm
Voorlopige schets van het plan voor het Campina-terrein aan het Eindhovensch Kanaal (voorgrond) in Eindhoven. Dit is nog geen ontwerp voor de gebouwen. Dat volgt later. © BPD Ontwikkeling

BPD presenteert ‘ingetogen’ plan voor Campina-terrein in Eindhoven

EINDHOVEN - Op het Campina-terrein is straks plaats voor bijna 700 woningen, in alle soorten en maten, onder meer in een woontoren van 75 meter aan de Ring. En voor 18.000 vierkante meter aan horeca, kantoren en andere werkplekken. De bouw van de eerste fase kan mogelijk eind 2021 beginnen. 

  1. Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt
    PREMIUM

    Baas failliete ontharings­kli­niek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven