Richard de Mos tijdens de persconferentie eind september over de nieuwe politieke partij Code Oranje waarmee hij de Tweede Kamer in wil gaan. Oud-wethouder De Mos wordt verdacht van onder meer corruptie en wordt in de rechtszaak verdedigd door de tweede man op de lijst: Peter Plasman.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard de Mos tijdens de persconferentie eind september over de nieuwe politieke partij Code Oranje waarmee hij de Tweede Kamer in wil gaan. Oud-wethouder De Mos wordt verdacht van onder meer corruptie en wordt in de rechtszaak verdedigd door de tweede man op de lijst: Peter Plasman. © ANP / Phil Nijhuis


Via Code Oranje van omstreden De Mos willen Brabantse politici een voet tussen de deur in Den Haag

DEN HAAG - Negen Zuidoost-Brabanders met hun wortels in lokale partijen hebben zich aangesloten bij Code Oranje. Dat is de beweging van het omstreden Haagse raadslid Richard de Mos. Ze hopen via de landelijke partij meer aandacht te krijgen voor lokale zorgen.

 1. PSV-trainer Schmidt heeft het helemaal gehad met Bas Nijhuis: ‘Hoef hem nooit van m'n leven meer te spreken’
  Video

  PS­V-trai­ner Schmidt heeft het helemaal gehad met Bas Nijhuis: ‘Hoef hem nooit van m'n leven meer te spreken’

  Roger Schmidt was zaterdagavond na Sparta-PSV blij dat zijn ploeg drie punten aan het 'sneeuwduel’ in Rotterdam overhield. ,,Een heel belangrijke en speciale wedstrijd”, zei de coach van PSV. ,,De omstandigheden maakten het moeilijk en ook het kunstgras, waar we niet aan gewend zijn. Het was een goede pot, waarbij Sparta en PSV allebei wilden voetballen en winnen. Zij scoorden knap, met een mooie goal. En als je dit veld ziet, kun je beter zelf als eerste scoren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Brabantse amateurweerman als een kind zo blij met sneeuwval
  Play

  Brabantse amateur­weer­man als een kind zo blij met sneeuwval

 2. Samenvatting | PSV worstelt zich in doelpuntrijke tweede helft langs Sparta
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PSV worstelt zich in doelpunt­rij­ke tweede helft langs Sparta

  16 januari