De komende jaren worden miljarden euro’s geïnvesteerd in het stroomnet. Bovendien werd eerder al een plan gepresenteerd om het Brabantse deel ‘op te knippen’.
Volledig scherm
PREMIUM
De komende jaren worden miljarden euro’s geïnvesteerd in het stroomnet. Bovendien werd eerder al een plan gepresenteerd om het Brabantse deel ‘op te knippen’. © Tennet

Brabants stroomnet loopt opnieuw vol: ‘Wachtlijst voor nieuwe of zwaardere aansluiting is verdrievoudigd’

EINDHOVEN/DEN BOSCH - Bedrijven in Brabant moeten er rekening mee houden dat ze pas over een aantal jaar in aanmerking komen voor een nieuwe of zwaardere stroomaansluiting. Het elektriciteitsnet in de provincie loopt opnieuw razendsnel vol.

  1. AS Roma laat na Ajax helpende hand te bieden in Europa, play-offs laatste ticket van start

    AS Roma laat na Ajax helpende hand te bieden in Europa, play-offs laatste ticket van start

    De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. Dat kunnen FC Twente, Sparta, FC Utrecht en Heerenveen deze weken via de play-offs, die vandaag starten, bemachtigen. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven