Frans van Hapert en Dielis van Rijn waren brandweerman toen hotel Tsilveren Seepaerd afbrandde. ,,Onze helmen waren van aluminium. Dat geleidt warmte en elektriciteit! Dat leek nergens op."
Volledig scherm
PREMIUM
Frans van Hapert en Dielis van Rijn waren brandweerman toen hotel Tsilveren Seepaerd afbrandde. ,,Onze helmen waren van aluminium. Dat geleidt warmte en elektriciteit! Dat leek nergens op." © Anja Ligtenberg / DCI Media

Brandweermannen die vuur bestreden bij Tsilveren Seepaerd: ‘We waren blij dat we erbij waren’

EINDHOVEN - ,,Ik vind het vervelend om te zeggen, maar ik heb er niet wakker van gelegen. Ik ben blij dat ik erbij was.” Brandweerman Frans van Hapert kijkt terug, samen met zijn collega Dielis van Rijn. Die zegt: ,,Het was een hele ervaring.”

  1. Dit staat PSV de komende maanden op transfergebied allemaal te wachten, Stewart kan aan de bak
    PREMIUM

    Dit staat PSV de komende maanden op transferge­bied allemaal te wachten, Stewart kan aan de bak

    Na het transfervuurwerk van deze winter trekken de rookwolken boven het Philips Stadion langzaam maar zeker op. PSV heeft de selectie weer rond, al zijn er nog vraagtekens over het niveau van een aantal spelers en de kern die zij vanaf nu onder trainer Ruud van Nistelrooij kunnen vormen. PSV verloor met Cody Gakpo en Noni Madueke veel dreiging en rendement en het is de vraag of Thorgan Hazard of de anderen dat kunnen opvangen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven