Drukte in de Dommelsch brouwerij: er wordt volop gewerkt om horecazaken op tijd te bevoorraden.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de Dommelsch brouwerij: er wordt volop gewerkt om horecazaken op tijd te bevoorraden. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Brouwers werken dag en nacht door: er moet bier naar het terras

EINDHOVEN - De terrassen gaan weer open. En dat betekent dag en nacht doorwerken voor horecaleveranciers uit deze regio. ,,Het is alsof je met een oldtimer ineens van nul naar honderd moet.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

  1. Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineelste moederdagcadeau ooit'
    Play

    Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineel­ste moederdag­ca­deau ooit'

  2. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
    Play

    Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes