Volledig scherm

Budgetwinkel met Apple naar Kleine Berg

EINDHOVEN - Op de hoek van de Kleine en Grote Berg in Eindhoven opent volgende maand een budget Apple-winkel van de Amsterdamse firma Leapp.

Het bedrijf biedt allerhande Apple-producten als iMacs, MacBooks, MacBook Pro's en Mac Pro's aan tegen gereduceerde prijzen.

"Het gaat om bijvoorbeeld demo-modellen uit Apple-winkels van over de hele wereld, modellen met lichte cosmetische schade en gebruikte modellen uit het bedrijfsleven", zegt algemeen directeur Rogier van Kamp. "Allemaal gerefurbished qua hard- en software en met garantie en volledige service."

Leapp verkoopt deze Apple-producten via internet en in haar winkel in Amsterdam. "Eindhoven wordt onze tweede winkel. We zien het helemaal zitten om in zo'n slimme regio aan de slag te gaan"

De opening van de zaak staat gepland voor zaterdag 20 april. De komende weken wordt de winkelruimte op de hoek van de Kleine en Grote Berg verbouwd en ingericht. Eerder waren onder meer de exclusieve beddenzaak Hästens en interieurwinkel Summit in het pand gevestigd.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven