Terrein Van de Ven & Co aan de Willemstraat in Eindhoven, met links appartementencomplex De Nassau. Bewoners daar vrezen dat de nieuwbouw hun zonlicht gaat tegenhouden.
Volledig scherm
Terrein Van de Ven & Co aan de Willemstraat in Eindhoven, met links appartementencomplex De Nassau. Bewoners daar vrezen dat de nieuwbouw hun zonlicht gaat tegenhouden. © Michel Theeuwen

Buren Willemstraat Eindhoven kritisch over bouwplannen

EINDHOVEN - Omwonenden van het terrein Van de Ven & Co en het Vogelzangterrein aan de Willemstraat in Eindhoven zijn niet gelukkig met de bouwplannen. Anders dan gemeente en ontwikkelaar hebben gecommuniceerd zijn er met hen geen afspraken gemaakt. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven