Het Vogelzangterrein aan de Willemstraat in Eindhoven is nu nog in gebruik als parkeerterrein. De buurt vreest de parkeerdruk als hier woningen gebouwd worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Vogelzangterrein aan de Willemstraat in Eindhoven is nu nog in gebruik als parkeerterrein. De buurt vreest de parkeerdruk als hier woningen gebouwd worden. © Michel Theeuwen

Buurten Willemstraat Eindhoven blij met kans om zegje te doen

EINDHOVEN Eenrichtingsverkeer, zo noemden de omwonenden van de twee bouwterreinen aan de Willemstraat in Eindhoven de inspraak die ze kregen. Ze waren blij hun zegje te kunnen doen tijdens de avond in zaal De Ambassadeur, georganiseerd door de gemeenteraad, op initiatief van D66. 

  1. Han uit Eindhoven uren vast in vliegtuig en op Schiphol: ‘Na 7 uur kregen we pas een sandwich’
    PREMIUM

    Han uit Eindhoven uren vast in vliegtuig en op Schiphol: ‘Na 7 uur kregen we pas een sandwich’

    EINDHOVEN - Bijna 10,5 uur gevlogen, daarna noodgedwongen nog ruim 4 uur in het vliegtuig moeten blijven zitten op Schiphol en vervolgens uren wachten op een testuitslag. Zonder eten. Zonder te weten wat er daarna gaat gebeuren. De 51-jarige Eindhovenaar Han Wijn en zijn vrouw Monique (50) zijn vrijdagmiddag en -avond allerminst blij. ,,We hebben een prachtige vakantie in Zuid-Afrika gehad, maar nu zitten we enorm te balen. Dit is niet prettig.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven