Caatje van den Berg is bij het CKE tot winnaar uitgeroepen van de wedstrijd 'Koning voor 1 dag'.  Vandaag mag ze op het  verjaardagsfeest komen van Willem-Alexander, zijn vrouw en de drie dochters.
Volledig scherm
Caatje van den Berg is bij het CKE tot winnaar uitgeroepen van de wedstrijd 'Koning voor 1 dag'. Vandaag mag ze op het verjaardagsfeest komen van Willem-Alexander, zijn vrouw en de drie dochters. © Kees Martens/DCI Media

Caatje uit Stratum is ‘Koningin voor 1 dag’ en gaat de echte koning ontmoeten

EINDHOVEN - En de winnaar is… Caatje van den Berg (15). Na een spannende, lange finale is de winnaar bekend van de online wedstrijd ‘Koning voor 1 Dag’. Caatje mag zich ‘Koningin voor 1 dag’ noemen en ontmoet dinsdag koning Willem Alexander in levenden lijve op de High Tech Campus.

  1. Alle Eindhovense terreurverdachten mogen naar huis

    Alle Eindhoven­se terreurver­dach­ten mogen naar huis

    Zeven Eindhovenaren die vorig jaar september zijn opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een aanslag mogen naar huis. Onderzoekers oordeelden onder meer op basis van gesprekken met de verdachten dat geen sprake is van het ‘ideologisch legitimeren van geweld’. Het Openbaar Ministerie (OM) meldde niet te twijfelen aan dit oordeel en vindt het niet nodig de mannen langer in de cel te houden. De rechters in de beveiligde rechtbank van Schiphol waren het daar donderdagmiddag mee eens.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven