De band Rowwen Hèze (met op de voorgrond zanger/gitarist Jack Poels) speelde in 2000 in café Wilhelmina tijdens het evenement Vrienden van Amstel.
Volledig scherm
PREMIUM
De band Rowwen Hèze (met op de voorgrond zanger/gitarist Jack Poels) speelde in 2000 in café Wilhelmina tijdens het evenement Vrienden van Amstel. © Vincent Wilke/DCI Media

Café Wilhelmina: al vijftig jaar de plek voor een lach, traan, sterke verhalen, muziek en sport

EINDHOVEN - Alles en iedereen wordt ouder. Behalve café Wilhelmina. De Eindhovense kroeg is in een halve eeuw amper veranderd. ,,Een plek waar de tijd stilstaat en de klok doortikt”, zegt mede-uitbater Koos Cornelissen. De geschiedenis van het vijftigjarige café is opgetekend in een jubileumboek.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven