De schets die hoort bij de visie voor de Kanaalzone Zuid in Eindhoven, de strook bedrijven langs de Kanaaldijk-Zuid en Dirk Boutslaan/Lucas Gasselstraat.
Volledig scherm
De schets die hoort bij de visie voor de Kanaalzone Zuid in Eindhoven, de strook bedrijven langs de Kanaaldijk-Zuid en Dirk Boutslaan/Lucas Gasselstraat. © Tom van Tuijn Stedenbouw/Peter Hoesbergen Advies

Campina-terrein Eindhoven is voorbeeld voor ondernemers Kanaalzone Zuid

EINDHOVEN - De plannen voor het Campina-terrein in Eindhoven zijn een voorbeeld voor hoe de rest van de Kanaalzone Zuid moet worden: een centrale voetgangers- en fietsersstraat met daaraan blokken van verschillende afmetingen met woningen, bedrijven, energie- en afvalvoorzieningen en andere functies. 

0 reacties

 1. ‘Actievoerders tegen coronamaatregelen richten agressie steeds georganiseerder op politiemensen’
  PREMIUM

  ‘Actievoer­ders tegen coronamaat­re­ge­len richten agressie steeds georgani­seer­der op politiemen­sen’

  EINDHOVEN - Demonstranten tegen de coronamaatregelen bereiden hun confrontaties met de politie steeds grondiger voor. Ze delen ter voorbereiding foto's uit van politiemensen en undercover-agenten worden tijdens de demonstraties gefilmd en steeds agressiever bejegend. In een video op social media roept een actievoerder mensen op zich aan te melden om georganiseerd op te treden tegen de politie. De Nederlandse Politiebond maakt zich grote zorgen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Hoe boze demonstranten door Google in de tuin van Jacques in Dronten terecht komen
  Play

  Hoe boze demonstran­ten door Google in de tuin van Jacques in Dronten terecht komen

 2. Correspondent over inauguratie: 'focus op eenheid in speech'
  Play

  Correspon­dent over inaugura­tie: 'focus op eenheid in speech'