Op de parkeerterreinen van het Catharina Ziekenhuis is het op sommige dagen zoeken naar een plekje.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de parkeerterreinen van het Catharina Ziekenhuis is het op sommige dagen zoeken naar een plekje. © DCI Media/René Manders

Catharina Ziekenhuis in Eindhoven wil parkeerdruk aanpakken

EINDHOVEN - Voor bezoekers van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven is het niet altijd even gemakkelijk om een parkeerplek te vinden. Met een aantal maatregelen hoopt het ziekenhuis de parkeerdruk te verminderen.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. ‘De Beul van de Bosporus’ is het uithangbord van een Eindhovense boksschool en hoopt op de Nederlandse titel

  ‘De Beul van de Bosporus’ is het uithang­bord van een Eindhoven­se boksschool en hoopt op de Nederland­se titel

  EINDHOVEN - De bijnaam van Mustafa Sarialtun (19) luidt: de Beul van de Bosporus. Met dank aan bokstrainer Eric van den Heuvel, het uithangbord van de Eindhovense boksschool The Golden Gloves. Hij zegt over pupil Sarialtun, dat-ie ‘onbeschoft hard’ slaat. Sarialtuns finale op het Zuid-Nederlands kampioenschap vindt later plaats. Zijn opponent kwam afgelopen zondag niet opdagen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven