Volledig scherm
PREMIUM
De bezoekers van Brabant On Track werden door ‘stewardessen’ op Eindhoven Airport de weg gewezen. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Congresgangers op zoek naar verbetering bereikbaarheid Zuidoost-Brabant

EINDHOVEN - Een hele trits ideeën om de bereikbaarheid in de regio op te krikken passeerden donderdag de revue op een congres op Eindhoven Airport, georganiseerd door werkgeversorganisatie VNO-NCW. De Ruit kwam weer eens voorbij, maar ook snelfietspaden, autonome shuttles én zelfs de hyperloop. 

Het is beroerd gesteld met die bereikbaarheid van de economisch zo belangrijke Brainportregio. En het zal er de komende tien jaar niet beter op worden. Daarover waren de honderd bezoekers van Brabant On Track het wel eens. Verreweg de meeste van hen -veelal ondernemers maar ook bestuurders- waren overigens met de eigen auto gekomen. 

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven