EINDHOVEN -  Kraamtijd in tijden van corona: een dagelijkse tango tussen grenzeloze verliefdheid en redeloze radeloosheid.
Volledig scherm
PREMIUM
EINDHOVEN - Kraamtijd in tijden van corona: een dagelijkse tango tussen grenzeloze verliefdheid en redeloze radeloosheid. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Corona in de kraamtijd: Geen kraamvisite maar raamvisite

Op de dag dat in Veldhoven ons eerste kindje werd geboren, werd in hetzelfde ziekenhuis de eerste coronapatiënt geïsoleerd. De kraamtijd werd een dagelijkse tango tussen grenzeloze verliefdheid en redeloze radeloosheid. 

 1. Signify ziet verkopen dalen maar Eindhovens lichtbedrijf kan vraag naar 'coronakiller’ niet aan
  PREMIUM
  UPDATE

  Signify ziet verkopen dalen maar Eindhovens lichtbe­drijf kan vraag naar 'coronakil­ler’ niet aan

  EINDHOVEN - De verkopen bij het Eindhovense lichtbedrijf hebben de afgelopen drie maanden een forse dreun opgelopen. Er werd minder verkocht aan consumenten en bedrijven. De voormalige lichttak van Philips noteert toch een stijgende omzet en winst dankzij een overname vlak voordat de coronapandemie losbarstte. Het bedrijf kan ondertussen de vraag naar ‘anti-corona-lampen’ niet aan.
 2. Voormalig PSV’er Daniel Schwaab (32) stopt als speler en ziet mooie ontwikkelingen bij PSV: ‘Wij staan bovenaan’
  PREMIUM

  Voormalig PSV’er Daniel Schwaab (32) stopt als speler en ziet mooie ontwikke­lin­gen bij PSV: ‘Wij staan bovenaan’

  Centrale verdediger Daniel Schwaab (32) heeft een punt gezet achter zijn actieve carrière in het betaald voetbal. De eredivisiekampioen van 2018 kreeg de afgelopen maanden nog voldoende aanbiedingen om zijn loopbaan te vervolgen, maar wilde zijn thuisomgeving op dit moment niet meer voor een langere periode verlaten. Dat betekent dat FC Groningen-PSV van 8 maart zijn laatste officiële wedstrijd als profvoetballer is geweest.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven