Meer dan de helft van de kappers, nagelstylisten, pedicures en andere ondernemers in de uiterlijke verzorging vraagt een coronatoeslag.
Volledig scherm
PREMIUM
Meer dan de helft van de kappers, nagelstylisten, pedicures en andere ondernemers in de uiterlijke verzorging vraagt een coronatoeslag. © Thinkstock

Coronatoeslag bij veel kappers en nagelstylisten, horeca twijfelt: ‘Anders ga je failliet’

Ondernemers stoeien met de vraag of ze hun klanten een coronatoeslag moeten berekenen. Kappers en nagelstylisten vragen nu vaak hogere prijzen, terwijl horecazaken soms juist tegen het doorberekenen van extra kosten zijn.

  1. ‘Eerste’ 30 graden aangetikt in Eindhoven, hittegolf zorgt ook voor erg slechte lucht boven Brabant

    ‘Eerste’ 30 graden aangetikt in Eindhoven, hittegolf zorgt ook voor erg slechte lucht boven Brabant

    Met het warme weer hoopt momenteel veel vuile lucht op boven Brabant, en later in de week ook andere delen van Nederland. Het RIVM heeft daarom een smogwaarschuwing afgegeven, tegelijk met het instellen van het Nationaal Hitteplan. Ze gelden beide vanaf donderdag. In Brabant is de lucht woensdag al ‘onvoldoende’, te wijten aan de hoge temperaturen in het zuiden. Eindhoven tikte rond 17.00 uur als eerste plaats in Nederland de 30 graden aan. ‘Er zullen er de komende dagen nog vele volgen’, aldus weerbureau Weerplaza.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven