EINDHOVEN - Wouter van Niel (links), Philippe Rol en Savannah van Mil met baby Dajo van cpo meer&deel op het terrein Vredeoord.
Volledig scherm
EINDHOVEN - Wouter van Niel (links), Philippe Rol en Savannah van Mil met baby Dajo van cpo meer&deel op het terrein Vredeoord. © FotoMeulenhof/Jean Pierre Reijne

Cpo meer&deel: duurzaam wonen op Vredeoord in Eindhoven

EINDHOVEN - Samen wonen en voorzieningen delen in betaalbare en duurzame woningen, dat wil collectief particulier opdrachtgeverschap (cpo) ‘meer&deel’ op het terrein Vredeoord in Eindhoven. De vier initiatiefnemers krijgen van corporatie Trudo de tijd om het plan voor veertig woningen uit te werken. 

  1. 1Minute Holiday voor de thuisblijvers in Eindhoven en Geldrop

    1Minute Holiday voor de thuisblij­vers in Eindhoven en Geldrop

    EINDHOVEN - De zomervakantie van 2020 is misschien wel een van de raarste ooit. Veel mensen blijven thuis of in eigen land, cancelden hun vakantie of kwamen er dit jaar niet eens aan toe om vakantieplannen te maken. Voor al die thuisblijvers bedacht Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE )de 1Minute Holiday on Tour, een mini vakantie-ervaring die coronaproof naar de mensen toe komt, in hun eigen straat of buurt. Vandaag, zaterdag 11 juli ,bezoekt de 1Minute Holiday karavaan als eerste de bewoners van het Gelderlandplein in Drents Dorp in Eindhoven.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven