Volledig scherm
PREMIUM
Frans van Strijp en Jan van der Meer (r). © FotoMeulenhof

Cure maakt een nieuwe start in en rond Eindhoven

InterviewEINDHOVEN - De hoeveelheid restafval moet drastisch omlaag. Het veelbesproken enzymenplan wordt opnieuw bekeken, maar Cure gaat ook op zoek naar alternatieven.

Het plan voor de verwerking van restafval door Cure gaat in de revisie. De regionale afvalinzamelaar maakt zich op voor een nieuwe start, vertellen Cure-directeur Frans van Strijp en de Eindhovense wethouder Jan van der Meer (GroenLinks, duurzaamheid).

  1. Zoon van overleden scooterrijdster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    Zoon van overleden scooter­rijd­ster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    EINDHOVEN - De politie heeft in het opsporingsprogramma Bureau Brabant camerabeelden vrijgegeven van de auto die doorreed na een aanrijding op zondag 15 september met een scooterrijdster (66) op de Elzentlaan in Eindhoven. De vrouw overleed een dag na de aanrijding. De politie roept de inzittenden van de auto, een donkerblauwe Opel Zafira, op zich te melden. Ook de zoon van het slachtoffer riep de doorrijder in het programma op zich te melden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
7471 stemmen