De innovatietruck van DAF die rijdt op een verbrandingsmotor met waterstof.
Volledig scherm
PREMIUM
De innovatietruck van DAF die rijdt op een verbrandingsmotor met waterstof. © DAF Trucks

DAF moet vol gas geven voor groene toekomst

EINDHOVEN - Daar is DAF dan toch. Alsnog geeft het vol gas met de productie van trucks op batterijen. Het moet wel, om niet te worden ingehaald door de toekomst.

 1. Opnieuw fysieke problemen voor PSV-spits Maxi Romero en vrees voor weken absentie

  Opnieuw fysieke problemen voor PSV-spits Maxi Romero en vrees voor weken absentie

  PSV-spits Maxi Romero lijkt door een blessure voorlopig opnieuw uitgeschakeld, zo bevestigen bronnen rond de speler. De Argentijn was net weer topfit en speelde vorige week nog in de basis bij de Eindhovenaren. Hoe ernstig het is, moet allemaal nog blijken. Berichten dat hij sowieso vijf weken ‘out’ is, worden nog niet bevestigd. Wel lijkt zijn meespelen tegen Ajax op zondag hoe dan ook niet mogelijk en wordt gevreesd voor een langere periode van afwezigheid.
 2. Opinie | Ruimte voor Ruimte biedt mogelijkheden; wel degelijk stallen gesloopt voor woningen in het buitengebied
  INGEZONDEN OPINIE

  Opinie | Ruimte voor Ruimte biedt mogelijkhe­den; wel degelijk stallen gesloopt voor woningen in het buitenge­bied

  SINT-OEDENRODE - ‘Het Brabantse buitengebied zit op slot door een regeling die bedoeld was om leegstaande stallen te verruilen voor woningen.’ In het artikel zaterdag in het Z-katern van het ED wordt gedoeld op de regeling Ruimte voor Ruimte. Maar dat het buitengebied door deze regeling op slot zit, klopt niet. Het tegendeel is eerder het geval, zegt Ad van der Aa uit Sint-Oedenrode in dit opiniestuk. Hij was jurist bij de provincie Brabant en adviseur ruimtelijke ordening.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven