De Eindhovense studenten Elke Smets, Damera Ribbe, Gabi van den Broek en Ivy van Mullekom hebben in hun fotoproject gefocust op de bosbranden die vorig jaar hebben gewoed op het Griekse eiland Evia. Daarbij stellen ze ook de klimaatverandering aan de kaak.
Volledig scherm
De Eindhovense studenten Elke Smets, Damera Ribbe, Gabi van den Broek en Ivy van Mullekom hebben in hun fotoproject gefocust op de bosbranden die vorig jaar hebben gewoed op het Griekse eiland Evia. Daarbij stellen ze ook de klimaatverandering aan de kaak. © Kees Martens/DCI Media

De angst zit er goed in na de bosbranden op Evia in Griekenland, en dat laten Eindhovense studenten in foto-expo zien

EINDHOVEN/GELDROP - Wat gebeurt er met je als je wakker wordt van het geweld van een vlammenzee? En daarna? Vier studenten van de Fotovakschool in Eindhoven brachten de gebeurtenissen en gevolgen voor de eilandbewoners van het Griekse Evia indringend in beeld.

  1. PSV niet content met vroege sluiting Nederlandse transfermarkt, Britse clubs kunnen langer handelen

    PSV niet content met vroege sluiting Nederland­se transfer­markt, Britse clubs kunnen langer handelen

    Onder meer PSV is niet content met de manier waarop de sluiting van de transfermarkt dit jaar in ons land is geregeld. De competities in Engeland, Frankrijk, Spanje en Duitsland sluiten een dag later pas de boeken (laat in de avond op 1 september), waardoor clubs uit die landen 24 uur langer spelers kunnen halen. Mochten ze op 'deadline-day’ bij PSV aankloppen, dan kan PSV dus geen vervangers meer halen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven